Workshops

Workshops en teambuildings


Docent: Christel De Buyser


Cursus 3D kunst maken voor blinden en slechtzienden

ChriBu Art heeft een systeem ontwikkeld waarbij blinden en slechtzienden 3d kunst kunnen maken en zelfs kleur kunnen geven aan hun kunstwerk.  U kunt zich als blinde of slechtziende (of iemand die blind of slechtziend is uit uw omgeving) maandelijks inschrijven door gebruik te maken van het contactformulier. Christel De Buyser is uitvinder en grondlegger van de CRYB-methode. De CRYB-methode bestaat uit verschillende tools en u zult merken dat het onmogelijke mogelijk blijkt.


Heeft u interesse? Stuur gerust een bericht! Meld bij inschrijving wat uw zicht is en of u kleuren ziet. De cursussen gaan door in het atelier in Ossendrecht. Iedere laatste dinsdag van de maand is het mogelijk om deel te nemen na inschrijving. Heeft u een groepje van 4 dan is een andere datum/dag inplannen mogelijk.


Thema Workshops

Wilt u graag een keertje komen schilderen met een groepje van minimaal 5 personen? Dat kan! U zorgt voor het groepje deelnemers en Christel De Buyser zorgt voor de materialen en de beleving. Hiervoor geldt het minimumtarief van 475 Euro in het atelier in Ossendrecht. Boven de 5 deelnemers komt er 95Euro pp bij. Wilt u op locatie een workshop dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Privé les

Altijd al les willen krijgen van een echte kunstenaar? Dan is dit uw kans. Wilt u werken aan een eigen werkstuk en heeft u af en toe dat steuntje in de rug nodig? Dan is privé les wellicht wat voor u. U zorgt voor uw materialen en Christel De Buyser leert u de fijne kneepjes van het vak. Bij ChriBu leert u schilderen met acrylverf.


Teambuilding

Christel De Buyser is naast beroepskunstenaar ook o.a. Master in NLP. Door haar teambuildings komen groepen weer letterlijk tot elkaar. Deze teambuilding zijn anders dan anders. Samen met haar wordt een passende formule samengesteld. Neem contact op voor de mogelijkheden. Uiteraard moet dit voor uw team een verrassing blijven.


Abonnementen waarbij u leert schilderen als een kunstenaar

S, M, L & XL 

S: 5x114,-€ = 570,-€ * M: 10X105,-€ = 1050,-€ * l: 15X97,-€ = 1455 - XL: 20X85,-€ = 1700,-€


Galerij Olivier


Phone:  +31 616923103U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

© Copyright. All Rights Reserved.

(c) niets op deze website mag gecopieerd of verveelvoudigd worden.  Algemene voorwaarden zijn van kracht.