Christel De Buyser

Christel De BuyserDe diversiteit van het talent van kunstenaar ChriBu kent geen grenzen. Naast haar prachtige kunstwerken heeft zij een project opgezet en hulpmiddelen ontwikkeld waarbij zij blinden en slechtzienden begeleidt bij het ontdekken van de schilderkunst in 3D. ChriBu is een begenadigd gepassioneerd kunstenaar in 3D en abstraherend werk.

ChriBu is een autodidact kunstenaar en geboren met artistiek talent. In de loop van de jaren heeft zij gigantisch veel kennis op gedaan, technieken geleerd en toegepast, en imens veel vaardigheden ontwikkeld. Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs in Guadeloupe. ChriBu is een selfmade kunstenaar die op eigenwijze manier haar eigen wijze ontwikkeld heeft waardoor haar kunst spreekt tot de ziel. Heeft u interesse in 1 van onderstaande kunstwerken? Stuur dan via het contactformulier een persoonlijk bericht t.a.v. Christel. Kunstwerken zijn zowel te huur, te koop als te huurkoop.


KVK 72943459 - BTW NL002418117B37 - Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art


Indien u één of meerdere schilderijen van Christel De Buyser - ChribuArt wenst te bezichtigen, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Galerij Olivier


Phone:  +31 616923103U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

© Copyright. All Rights Reserved.

(c) niets op deze website mag gecopieerd of verveelvoudigd worden.  Algemene voorwaarden zijn van kracht.