Christel De Buyser

Christel De BuyserDe diversiteit van het talent van kunstenaar ChriBu kent geen grenzen. Naast haar prachtige kunstwerken heeft zij een project opgezet en hulpmiddelen ontwikkeld waarbij zij blinden en slechtzienden begeleidt bij het ontdekken van de schilderkunst in 3D. ChriBu is een begenadigd gepassioneerd kunstenaar in 3D en abstraherend werk.

ChriBu is een autodidact kunstenaar en geboren met artistiek talent. In de loop van de jaren heeft zij gigantisch veel kennis op gedaan, technieken geleerd en toegepast, en imens veel vaardigheden ontwikkeld. Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs in Guadeloupe. ChriBu is een selfmade kunstenaar die op eigenwijze manier haar eigen wijze ontwikkeld heeft waardoor haar kunst spreekt tot de ziel.


Christel De Buyser is steeds druk bezig met haar kunstjuweeltjes. Ze zijn ideaal om cadeau te geven als collectors items bij een fles wijn, een bos bloemen, een cadeaubon etc etc.. een kunstjuweeltje heeft u al vanaf 50 euro en zijn volwaardige kunstwerken met echtheidscertificaat. 

Kunstjuweeltjes

Indien u één of meerdere schilderijen van Christel De Buyser - ChribuArt wenst te bezichtigen, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Galerij OlivierU kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

© Copyright. All Rights Reserved.

(c) niets op deze website mag gecopieerd of verveelvoudigd worden.