boek

Boek Ari Olivier

Boek Ari Olivier: “De Verleiding”.

 

Nadat het laatste door mij geschreven boek , "Heer Olivier pikt het niet meer", het Centraal Boekhuis verliet om u, maar voornamelijk mijzelf te verblijden, werd het nogal stil om mijn persoon.

 

Er gebeurde echter meer dan ooit tevoren met mij, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Er waren zowel positieve als negatieve ervaringen met de Justitiële autoriteiten die ik u niet wil onthouden. De zaken die ik in het nieuw te verschijnen boek omschrijf, zijn alleen een weergave van dingen en avonturen die naar waarheid beschreven zijn. Enkelen haalden ruimschoots de nationale en soms de internationale Pers, wiens waarheidsgehalte ik minder groot acht dan het mijne… maar dat terzijde.

 

Ook maakte ik in die tijd de voor de hand liggende metamorfose van s'lands meest bekende kunstenaar. Niet zonder succes! Kunstenaar die in ieder geval prijstechnisch niet wordt onderschat !

 

De komende dagen en weken voorafgaande aan de definitieve verschijning van het nieuwe boekwerk, zal ik, om u te triggeren het te kopen, wat stukjes plaatsen die zonder enige twijfel weer enig stof zullen doen opwaaien bij de Media en de betrokkenen.

 

- Ari Olivier

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Binnenkort verschijnend!


Boek:      De Verleiding

Auteur:   Ari Olivier


True crime!

De enige echte waarheid!


Voorverkoop!

Dit boek kost, 24,95 Euro en is vooraf te reserveren door middel van onderstaand formulier. De prijs is exlcusief verzendkosten.

Verzendkosten Nederland: €4
Verzendkosten Belgie: €9
Overige landen op aanvraag.

 

Reserveer uw boek hier!

 
 
 
Nederland
Belgie
Overige Landen
 
 
Galerij Olivier


Phone:  +31 616923103U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

© Copyright. All Rights Reserved.

(c) niets op deze website mag gecopieerd of verveelvoudigd worden.  Algemene voorwaarden zijn van kracht.